Konyaspor evde yok!

Konyaspor evde yok!

Tümosan Konyaspor ligde kalma mücadelesi verdiği haftalarda elinde bulunan iç saha avantajını kullanmadı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı son 3 maçtan sadece bir puan çıkarabildi

Süper Lig’in bitimine 5 hafta kala Konyaspor’un iç saha performansı camiada hayal kırıklığı yaşattı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı 16 maçtan 5 galibiyet 4 beraberlik 7 yenilgi aldı. Tümosan Konyaspor son iç saha galibiyetini 27. haftada oynanan Hatayspor karşısında 2-0’lık skorla almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından evinde oynadığı 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Kümede kalma adına evinde bir birinden kiritk maçlar oynayan Konyaspor Hatayaspor galibiyetinin ardından Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalırken Trabzonspor’a 3-1 Alanyaspor’a ise 2-0’lık skorla kaybetti.

Tümosan Konyaspor Hatayspor maçı ile başlayan fikstürde iç saha avantajı bulunan Konyaspor aldığı sonuçlarla hem hayal kırıklığı yaşattı hem de kümede kalma yarışında rahatlama şansını kaçırdı.

Geride kalan 33 maçlık periyotta 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 yenilgi sonucu topladığı 36 puanla düşme hattının sadece iki puan üstünde yar alan Omerovic’in öğrencileri, kalan 5 maçta en fazla puanı toplamak istiyor.

SON 5 MAÇIN 3’ÜNÜ İÇERDE OYNAYACAK

Son haftalarda iç saha performansı ile büyük hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor kalan 5 maçın 3 karşılaşmasını evinde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının ardından evinde art arda iki maça çıkacak. Konyaspor evinde önce Fenerbahçe daha sonra ise Samsunspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezonu evinde oynayacağı Galatasaray maçı ile tamamlayacak

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum