Konya’da uçurtmalar  özgür Filistin için uçtu

Konya’da uçurtmalar özgür Filistin için uçtu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi 23 Nisan dolayısıyla Selçuklu Seyir Tepesinde “Özgür Filistin, Özgür Çocuklar” konseptiyle bir uçurtma şenliği düzenledi.

Düzenlenen uçurtma şenliğine AGD Genel Başkan Yardımcıları, Konya Şube Başkanı, dernek yönetimi ile birlikte ilk ve ortaöğretim çocukları ile aileleri katıldı. Programa katılan çocuklara AGD Konya Şubesi tarafından uçurtma hediye edildi. Ayrıca programa katılan herkese çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programda konuşan AGD Konya şube başkanı Durmuş Ali Kara düzenledikleri uçurtma şenliğiyle Konya’daki çocukların Gazzeli kardeşlerinin özgürlüğü için uçurtmaları uçuracaklarını söyledi.

02-1.jpg

GAZZE'YE BİR MESAJ VERMEK VE BİR SELAM GÖNDERMEK İSTEDİK

Kara ayrıca şu sözlere sürdürdü “Bugün 23 Nisan'da çocuklarımızla uçurtma şenliğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin yavrularımızın gülümseyen ifadeleri ve heyecanları görülmeye değer. Bu mutlu anı hep birlikte yaşıyoruz. Programımıza yoğun bir katılımla Konya’mızın merkez ilçelerinden gençlerimiz ve aileleri katıldı. Çocuklarımıza uçurtma hediyelerimiz ve Uçurtma şenliğimize katılan misafirlerimize çeşitli ikramlarımız oldu.

01-1.jpg

Çocuklarımızla birlikte güzel bir günü beraberce yaşamanın heyecanını tattık. Biz AGD olarak gençlerimize daha iyi bir gelecek için çalışma yapan ve gençlerimizin ahlak ve maneviyatı için mücadele eden, ülkemizin en güzide kuruluşlarının başında geliyoruz. Efendimizin hayatını okuyan ve okuduklarını hayatlarında uygulama derdinde olan ilk ve orta öğretimli gençlerimizle bugün bir araya gelmiş bulunduk. Bugün bu etkinliği gerçekleştirmemizdeki amaçlardan bir tanesi de Konya'dan Filistin'e, Gazze'ye bir mesaj vermek ve bir selam göndermek.

04-1.jpg

Buradaki çocuklarımız uçurtmalarıyla Gazze’deki kardeşlerine bu uçurtmaları özgürce uçurdukları gibi Gazzeli kardeşlerinin de Özgür olması için dertlendiklerini, onlar için dua ve temennide bulunduklarını göstermiş oluyor. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programda ayrıca çeşitli yarışmalar da düzenlendi. Çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum