Konyalı iş insanı istifa etti! Helallik istedi

Konyalı iş insanı istifa etti! Helallik istedi

İYİ Parti'nin Konya il kurucularından olan Konyalı İş İnsanı Nurdoğan Okur, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'nin Konya il kurucularından olan Konyalı İş İnsanı Nurdoğan Okur, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Okur, “Şahsıma yapılan bütün haksızlıklara rağmen hiçbir zaman istifa etmeyi düşünmemiştim. Menfaat için kanka olanlara, yalan söyleyenlere gönlüm razı gelmiyor” İYİ Parti'de hafta sonu yapılan olağanüstü kurultayla yeni genel başkan belli oldu. Müsavat Dervişoğlu, Mehmet Tolga Akalın ve eski bakan Koray Aydın'ın yarıştığı kurultayda İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu. Mehmet Tolga Akalın, düşük oy alırken, seçimden çekildiğini belirtti. Dervişoğlu'nun genel başkanlığından sonra Konya'da zehir zemberek sözlerle ilk istifa geldi. İYİ Parti'nin kuruluşunda büyük emekleri olan, il yöneticiliği yapan, milletvekili adaylığı bulunan Konyalı İş İnsanı Nurdoğan Okur, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

DÜN BİRBİRİNE HAREKET EDENLER İKİ SAAT İÇİNDE KANKA OLDU!

“Siyasi hayatım boyunca her ne yaptım ise ülkemin ve çocuklarımızın geleceği için, insanımızın iş, aş kazanması için bana ihtiyacı olan insanlara elimden geldiğince yardım etmek için mücadele ettim” diyen Nurdoğan Okur, hiç kimseden hiçbir menfaat beklemeden, aldığı görevleri bütün zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen yapmaya çalıştığını vurguladı. Yaşananlar karşısında kırıldığını, döküldüğünü, üzdüğünü ve üzüldüğünü ancak hiçbir zaman duruşundan ve karakterinden asla taviz vermediğini ifade eden Okur, “İYİ Parti olağanüstü kongresinde genel başkanlığa aday olan, siyasi hayatım boyunca hep yanında olduğum, yanımda olan ve duruşundan asla taviz vermeyen Koray Aydın'a yapılan haksızlığa, vefasızlığa, ufak tefek menfaatler için dün birbirine hakaret edenlerin, iki saat içinde birbirleriyle kanka olmalarına ve gözümüzün içine baka baka yalan söylemelerine gönlüm razı gelmedi” şeklinde konuştu.

“HAKKINIZI HELAL EDİN İSTİFA EDİYORUM”

Nurdoğan Okur, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şahsıma yapılan bütün haksızlıklara rağmen hiçbir zaman istifa etmeyi düşünmemiştim. Bugüne kadar beraber yol yürüdüğüm, üzerimde emeği ve hakkı olan arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu vesile ile görevlerini saf ve tertemiz duygularla yerine getiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim de varsa ufak bir hakkım helal ediyorum. Ailemden, işimden bile fedakârlık yaparak kurduğumuz günden bugüne kadar birçok kademesinde görev yaptığım ve üyesi olduğum İYİ Parti’den istifa ediyorum.”

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum