Konyalı esnaf 40 liraya 1 koli köy yumurtası satıyor! Yerini herkes biliyor

Konyalı esnaf 40 liraya 1 koli köy yumurtası satıyor! Yerini herkes biliyor

Konya'da vatandaşın bütçesini düşünen esnaf 40 liraya 1 koli yumurta satmaya başladı. Vatandaş kampanyalı satışa yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan bu yumurtaların organik köy yumurtası olduğu belirtildi.

Konya kent merkezinde Eski Garaj civarında bulunan Balım Mandıra isimli işletme, bir koli yumurtayı 40 liradan satışa sunuyor. Vatandaşın yumurta tüketebilmesi için ucuz fiyattan sattıklarını belirten Balım Mandıra görevlisi Hasan Teslimoğlu, normal şartlarda yumurtanın 85 ve 90 liradan satıldığını vurguladı. Teslimoğlu, Konya’da bazı işletmelerin 120 liradan yumurta sattığını söyledi.

ekran-goruntusu-2024-05-04-140121.png

HAFTA SONLARI KAMPANYA YAPIYORUZ

Teslimoğlu, sattıkları yumurtanın organik olduğunu dile getirerek, normal yumurtanın küçük boyutunu sattıklarını kaydetti. Teslimoğlu, “Yumurta, fiyatları nedeniyle herkes tüketemiyor. Bizler de 40 liradan satışa sunuyoruz. Küçük boy yumurtanın kolisinde 30 tane bulunuyor. Bizden iki paket yumurta alan yüzde 100 kâr etmiş oluyor. Bunun yanında sattığımız ürün köy yumurtası.

ekran-goruntusu-2024-05-04-140044.png

Yani organik. Konyalılar çok tüketiyor. Günlük 500 ile 600 koli yumurta satıyoruz. Kalitesinde bir sorun yok. Bizlerde evlerimize bu yumurtadan götürüyoruz. Sadece boy farkı bulunuyor. Hafta sonları bazen kampanya yapabiliyoruz. İki koli yumurtayı 70 liraya sattığımız oldu. Çok talep görüyor” diye konuştu.

ekran-goruntusu-2024-05-04-140053.png

VATANDAŞA DESTEK İÇİN UCUZA SATIYORUZ

Konyalıların kaliteye önem verdiğini açıklayan Hasan Teslimoğlu, vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Teslimoğlu, “İnsanların ekonomik sorunları yaşadığı bu dönemde biraz olsa vatandaşlarımıza destek olmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Çok kâr edemiyoruz. Ama bunun karşılığında sürekli müşteriler kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum