Konyalı ekonomist enflasyonu düşürecek yöntemi açıkladı: Suriyelileri göndereceğiz

Konyalı ekonomist enflasyonu düşürecek yöntemi açıkladı: Suriyelileri göndereceğiz

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi, Kalkınma İktisatçısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, enflasyonu düşürecek yöntemi açıkladı. Alagöz, Suriyelilerin gönderilmesiyle enflasyonun düşebileceğini belirtti.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi, Kalkınma İktisatçısı ve Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, enflasyonun Türk milletinin kaderi olmadığını, kötü ekonomi politikalarının bir sonucu olduğunu ifade etti.

mehmet-alagoz-2-960x640.jpg

Zafer Partisi'nin sorunlara çözüm bulacağının altını çizen Alagöz, “Enflasyon ile en etkili ve hızlı, kalıcı sonuç verecek mücadeleyi gerçekleştireceğiz” dedi.

konyadaki-suriyeliler-1-857x640.jpg

Enflasyonu düşürmenin bazı yolları olduğunu dile getiren Alagöz, daha sonra şunları kaydetti: “Atıl üretim faktörlerini Türk ekonomisine kazandıracağız. Büyük kamu tasarrufunu gerçekleştireceğiz ve yolsuzluğu engelleyeceğiz. Borca dayalı neoliberal ideoloji temelli tüketim ekonomisinden, üretim ve gelir ekonomisine dönüş stratejilerini uygulayacağız.
Rant ve faiz lobilerini tasfiye edeceğiz. 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayıp, her yıl yabancı ülkelere yapılan yardımları sona erdirerek büyük ekonomi hamlemizi başlatacağız.”

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum