Konya'da bu kişi resmi plakalı araçla simit almaya gitti! Avukat çılgına döndü

Konya'da bu kişi resmi plakalı araçla simit almaya gitti! Avukat çılgına döndü

Türkiye'de tasarruf yöntemleri tartışılırken Konya'da resmi plakalı bir araçla hafta sonu alışverişe gidildi. Konyalı avukat Özkan Öztürk, "Bu araçlar babanızın malı mı?" diyerek duruma tepki gösterdi.

Türkiye, içinde bulunduğu ekonomik şartlardan ötürü her alanda tasarrufa gitmenin yolunu arıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında da bu kapsamda bazı tasarruf tedbirleri alınmaya başladı. Özellikle kurumlardaki araçların kullanımının azaltılması veya mesai saatleri dışında bu araçların kullanılmaması planlanıyor.

photo-2024-05-05-14-06-59-1.jpg

Böyle bir uygulama hayata geçirilmek istenirken, Konya’da Özkan Öztürk isimli Hukukçu, hafta sonu Konya’da resmi plakalı araçtan eşofmanla inen bir kişiyi görmesi, avukatı çılgına çevirdi. Aracın fotoğrafını çeken Hukukçu Özkan Öztürk, israfın boyutunun ne denli fazla olduğunu gözler önüne serdi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan Öztürk, paylaşımında şunları belirtti: “Bu resmi araç babanızın malı mı? Kamuda israf kurumlarda israf… Pazar günü bu resmi aracın nerede olması gerekir? Bu fotoğraf birkaç hafta önceye ait. Yetkililere bildirdim ancak dönüş bile yapılmadı. Bu ülke bizim.
Ülkemiz ve milletimiz zor bir ekonomik süreçten geçerken resmi plakalı araçtan resmi tatil gününde eşofmanla bir sürücü iniyor. Hadise bundan ibaret. Ne diyebiliriz ki? Sizce ülkemiz düzelir mi? Kamuda bu şekil ve düzen devam ettiği sürece israfın, özensizliğin ve düzensizliğin son bulacağına inanıyor musunuz? Şahsen ben inanmıyorum.” Hukukçu Özkan Öztürk, paylaşıma konu olan bu fotoğrafı, 21 Nisan Pazar günü çektiğini, görüntünün ardından durumu yetkililere şikayet ettiğini ancak kendisine bir dönüş olmadığını söyledi.

EMRE ÖZGÜL

thumbnail-photo-2024-05-05-14-07-03.jpg

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
48 Yorum