Hüyük’te umre ödüllü bilgi   yarışmasına yoğun ilgi

Hüyük’te umre ödüllü bilgi yarışmasına yoğun ilgi

Hüyük ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Umre ödüllü bilgi yarışması’na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, üniversite ile lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen yarışmaya son başvuru tarihinin 1 Mart 2024 olduğu belirtilirken, sınavın ise 9 Mart 2024’te yapılacağı hatırlatıldı.

İlçe Müftüsü Seyit Ali Gündüz, bilgi yarışmasına katılmak üzere başvuru için bilgi almak üzere müftülüğü ziyaret eden Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi okul idarecisi, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun yapı taşını oluşturan gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla pek çok alanda çeşitli çalışmalar yürüttüğüne vurgu yapan Gündüz, ”Bu bağlamda Başkanlığımızca üniversite ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışma dolayısıyla müftülüğümüze ziyaret ederek yarışma hakkında bilgi alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize yarışma hakkında bilgi verilirken yarışmaya ilişkin kitapları da hediye edilmiştir. Ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürümüz İsmail Erduran ve Mümine Özkay öğretmenimiz ile öğrencilerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hüyük ilçemizde lise öğrencilerimizin yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı da ayrıca tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.