Anadolu Kartalı  kanatlanacak

Anadolu Kartalı kanatlanacak

Tümosan Konyaspor pazar günü evinde Samsunspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Tümosan Konyaspor pazar günü evinde Samsunspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 36. hafta maçında pazar günü evinde Samsunspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz yapacak. 4. hakem ise Erkan Özdamar olacak. Kümede kalma mücadelesi veren ve 4 haftadır evinde galibiyet hasreti çeken Konyaspor bu maçı kazanmak istiyor. Ligde iç sahada çıktığı son 4 karşılaşmada 2 yenilgi Trabzonspor 3-1. Alanyaspor 2-0 ve 2 beraberlik Adana Demirspor 2-2, Fenerbahçe 0-0 sonuçlarını alan yeşil-beyazlı ekip, Samsunspor’u mağlup ederek taraftarının önünde galibiyet özlemine son vermek istiyor

Yeşil-beyazlılar, ligde geride kalan 35 hafta sonunda 8 galibiyet, 13 beraberlik, 14 mağlubiyet ile 37 puan toplayarak 16. sırada yer alıyor. Taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen Konyaspor, alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Konuk Samsunspor ise ligin geri kalan bölümünde oynadığı 35 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 42 puan toplayarak 12. sırada bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 31. RANDEVU

Konyaspor ile Samsunspor, Süper Lig’in 36.haftasında pazar günü oynayacakları maçla birlikte 31. kez karşı karşıya gelecek.

Daha önce oynanan 30 maçın 10’unu Samsunspor, 11’ini Konyaspor kazanırken, 9 maç ise berabere tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine karşı son 8 lig maçını kaybetmedi.

Samsunspor ile Konyaspor, Süper Lig’de 13 kez rakip oldu.

Geride kalan 13 Süper Lig maçında Konyaspor 7 galibiyet alırken, Samsunspor 2 kez kazandı. Rekabette 4 müsabakada ise taraflar eşitliği bozamadı. Yeşil-beyazlı ekip , rakibi karşısında son 8 lig maçını kaybetmedi.

Konyaspor, Süper Lig’de rakibine Aralık 1991’den bu yana mağlup olmuyor. Kırmızı-beyazlı takım, Konyaspor karşısındaki son Süper Lig galibiyetini 8 Aralık 1991’de sahasında almıştı.

Bu sezonun ilk yarısında Samsun’da oynanan müsabaka 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.