Dyt. Aslı Çolak

Dyt. Aslı Çolak

1. Yıl Merhaba

1. Yıl Merhaba

2024 yılı mayıs ayı itibariyle köşe yazarlığına başlayalı tam 1 yıl olmuş. Zaman hızlı geçiyor.

***

Küçüklüğümden beri canım sıkıldığında ya da mutlu olduğumda genelde yoğunluklu olarak mutsuzken mutlaka duygularımı o anın içinde ne düşündüğümü bir kağıda yazardım.

***

Her insan kendine bir hedef koyar ben de kendime koyduğum hedefleri dönem dönem kağıtlara yazıyorum .Eskiden de bu durum böyleydi. Eskiden yazdığım hedeflerin arasında da yazarlık vardı. Bu hedefim meslek olarak yazar olma değildi. Hobi olarak ve yazmayı sevdiğimden kaynaklı bir hedefti.

***

Küçüklüğümden kalma şiir çalışmalarım bile var baktıkça mutlu oluyorum. Şu an diyetisyenim ve köşe yazılarım genelde beslenme ve sağlıkla ilişkili konularda oluyor . Beslenme bilimi o kadar geniş ki yazacak çok fazla konu var ve canlı bir alan. Dönem dönem beslenme trendleri ortaya çıkıyor, bazı gıdalar kötüleniyor, bazı gıdalar adeta mucize olarak görülüyor.

***

Bilimin ışığında yazmaya devam etmek istiyorum. Yazmak bilgilerimi güncel tutuyor . Bir kişinin bile yazdıklarımı okuma ve faydalı bulma ihtimali beni mutlu ediyor. Yazmaya devam edeceğim...

***

Eğer sizler de yazmak ve yazdıklarınız bilgilerin yayınlanmasını istiyorsanız bence en zor olan o ilk adımı atın. Ötelenmiş duygular, fikirler ,söylenmemiş cümleler beyne ve kalbe yük oluyor. Seviyor musunuz sevdiğinizi söyleyin, koşullardan memnun değil misiniz eyleme geçin. Yapabilecekleriniz için mücadele edin.

***

Gerçekten yazarlığı meslek edinmiş profesyonel insanlara saygım sonsuz. Yazmayı sevdiğim sürece yazacağım. Bu yazım bir iç dökme oldu. Sabrınız ve değerli okumalarınız için teşekkür ederim sevgili okurlar.

Sağlıcakla kalın...


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dyt. Aslı Çolak Arşivi
SON YAZILAR